OGLAŠAVAJ SE U KARTING ARENI TROGIR

Klikni za više informacija.

Karting Staza u Trogiru

Vidi Galeriju Slika
Karting Arena Trogir Logo

NOVO OTVORENA Karting Arena Trogir!

Pozivamo sve ljubitelje brzine i zabave, grupe, organizirane proslave, sve željne vrhunske zabave – dovedite svoje društvo i utrka može početi.

Odmah na ulazu u Trogir svakodnevno uživajte u vanjskoj stazi dugoj preko 300 metara. Naša vrhunski pripremljena karting flota sastoji se od 5 CRG CENTURION KART HONDA GX270 i naprednim deHaardt timing sustavom za mjerenje vremena. Staza svojom konfiguracijom pruža vrhunski doživljaj sportske vožnje, konfiguracija staze jamči idealan kompromis između zahtjevne vožnje i zabave. Početnicima pruža najbolji uvod u karting vožnje a za iskusne vozače pravi je izazov za poboljšanje tehnika vožnje.

Timing Sistem

Za praćenje Vaših rezultata koristimo moderan deHaardt timing sustav. Sva vozila opremljena su transponderima koji najpreciznije mjere vremena i prate sve rezultate. Tijekom vožnje, na semaforu na stazi možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.

Go-Kart Flota

Naša go-kart flota sastoji se od 5 vrhunskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, CRG CENTURION KART HONDA GX270 u kojima ćete se zasigurno osjećati se kao profesionalni vozači.

Caffe Bar

Opustite se od napornog radnog dana u ugodnom ambijentu našeg bara. Bar se nalazi na galeriji i pruža Vam pogled na stazu. Pratite vožnje uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Pratite rezultate vožnji na velikom ekranu u udobnosti našeg bara i uživajte u utrkama.

Vanjska Staza

Svojom konfiguracijom naša staza duga preko 300 metara za početnike pruža najbolji uvod u karting vožnje a za iskusne vozače čini izazove za poboljšanje tehnika vožnje.

Pravila staze

U slučaju namjerno učinjene štete na go-kart vozilima ili opremi, ugrožavanja sigurnosti službenog osoblja Karting Arene Trogir, snosite krivičnu i materijalnu odgovornost.U slučaju takvog ponašanja, osoblje Karting Arene Trogir isključiti će Vas sa staze. U slučaju ponavljanja nedopuštenog ponašanja i kršenja pravila, službeno osoblje može Vam trajno zabraniti vožnje u Karting Areni Trogir.


Zaštitna oprema

 • Upotreba kacige je OBAVEZNA.
 • Nakon vožnje vozači su obavezni vratiti opremu na za to predviđeno mjesto.

Ponašanje na stazi

 • Krenuti možete tek kada vam službeno osoblje Karting Arene Trogir objasni sva pravila, te za vas UPALI vozilo.
 • Prilikom završetka vožnje go-kart vozilo možete napustiti tek kada su sva vozila u box-u zaustavljena.
 • Nakon završetka vožnje ostanite sjediti u vozilu dok vam službeno osoblje Karting Arene Trogir ugasi vozilo te tada možete sigurno izaći iz vozila.
 • Namjerno sudaranje i nesportsko ponašanje na stazi biti će sankcionirano od strane službenog osoblja.
 • Vožnja pod utjecajem alkohola ili opojnih droga nije dozvoljena. Službeno osoblje ima pravo takve osobe udaljiti sa staze.
 • U slučaju bilo kakvih tehničkih problema ili kvara na vozilu, zbog kojih se vozilo zaustavilo na stazi, strogo je zabranjeno izlaziti iz vozila. Kvar prijavite službenom osoblju podizanjem ruke.
 • Lijeva pedala u go-kart vozilu je KOČNICA. Desna pedala u go-kart vozilu je GAS.
 • ZABRANJENO je pritisnuti kočnicu i gas u isto vrijeme. Službeno osoblje može smatrati takvo ponašanje kao namjerno uništavanje go-kart vozila.
 • STROGO JE ZABRANJENO voziti u suprotnom smjeru! Vozači sa takvim ponašanjem automatski će biti isključeni iz vožnje.

Upozorenje

Djeca mlađa od 15 godina ne smiju pristupiti karting stazi bez dozvole roditelja, te uz obavezan nadzor službenog osoblja.


Cjenik

REZERVACIJE primamo isključivo za organizirane grupe i događaje te za Grand Prix vožnje. Za organizirane skupine i događaje prilagođavamo radno vrijeme.

Vožnja 10 min

120 kn

Vožnja 15 min

150 kn

Grand Prix

220 kn po osobi (3-5 osoba)

Zagrijavanje - 2 min

Kvalifikacije - 5 min

Utrka - 15 min

Duel Dvoboj

450 kn

Zagrijavanje - 2 min

Kvalifikacije - 5 min

Utrka - 15 min

Najam staze 30 min

1300 kn

Najam staze 1 h

2500 kn